Loading...
 Start Page
a.

τα προϊοντα μασ

βρες αυτό που ψάχνεις

Ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων καθαρισμού, σχεδιασμένων τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση αλλά και προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες πιο εξειδικευμένες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε λύσεις για κάθε είδους πρόκληση καθαριότητας.

για το σπιτι

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

για τον επαγγελματία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

για τον κτηνοτρόφο

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

c.

η εταιρεια μας

F.J. Φωτακόπουλος

25+ χρόνια εμπειρίας

Η εταιρεία μας, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καθαριστικών προϊόντων, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον αξιόπιστους παρόχους λύσεων καθαριότητας. Η πολυετής εμπειρία μας εγγυάται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

με δίπλωμα ευρυσιτεχνίας

Η εταιρεία μας κατέχει με υπερηφάνεια το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την πρωτοποριακή σκόνη καθαρισμού "Magic Powder Cleaner Sunscreen", αναγνωρισμένη ως παγκόσμια πατέντα από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

50+ προϊόντα καθαρισμού

Από προηγμένα καθαριστικά για ειδικούς λεκέδες έως ευρείας χρήσης προϊόντα γενικού καθαρισμού, η ποικιλία και η ποιότητα της συλλογής μας είναι αδιαμφισβήτητη και διαρκώς εξελισσόμενη, ανταποκρινόμενη στις αλλαγές των αναγκών των πελατών μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

d.

δειτε τα βιντεο μασ

demostrations

Δείτε βήμα-βήμα την αποτελεσματικότητα και την πολυλειτουργικότητα των καθαριστικών μας σε σύγκριση και με άλλα προϊόντα αλλά και πολύτιμες συμβουλές για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΡΗΣΗ

© Copyright 2024 Φωτακόπουλος - Απορρυπαντικά & Προϊόντα Καθαρισμού