Για τον Επαγγελματία

Το FJ Diamond είναι υπερσυμπυκνωμένο υγρό πιάτων – σκευών για πλύσιμο στο χέρι. Η FJ Φωτακόπουλος το παρήγαγε μετά από έρευνα και κατέληξε σε ένα εξαιρετικό προϊόν για επαγγελματική και οικιακή χρήση, το οποίο καθαρίζει και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ακόμα και στα πιο «σκληρά» νερά. Η εξαιρετική σύνθεση του με 15 ενεργά, καταφέρνει με μια σταγόνα να κάνει πλούσιο αφρό καθαρίζοντας λάδια, λίπη, καμένα λίπη, σάλτσες κλπ. Διατίθεται σε δυο πλούσια αρώματα, κεράσι και πράσινο μήλο, διώχνοντας τις έντονες και δυσάρεστες οσμές, χαρίζοντας ένα ευχάριστο άρωμα στην κουζίνα σας.

Οδηγίες Χρήσης:

Βάζουμε λίγες σταγόνες FJ Diamond στο σφουγγάρι, το βρέχουμε με ζεστό νερό, το πιέζουμε να κάνει αφρό και πλένουμε πιάτα και σκεύη. Τα ξεβγάζουμε με άφθονο νερό.

Παρακαλούμε τηρείτε τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης που αναφέρονται στην ετικέτα επισήμανσης

     

Το FJ Cleaner Floor είναι ένα νέο ισχυρό καθαριστικό, που καθαρίζει σε βάθος όλους τους λεκέδες τόσο στα δάπεδα όσο και σε τοίχους, πάγκους, τζάμια κλπ. Δεν φθείρει τις επιφάνειες τόσο σε ξύλινα δάπεδα όσο και σε γυαλισμένα μάρμαρα. Το FJ Cleaner Floor αφαιρεί μαρκαδόρους, στυλό, μολύβια από τοίχους και δάπεδα, χωρίς φθορά και αλλοίωση χρωμάτων, αφήνοντας με το πλούσιο άρωμα του μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας για πολλές ημέρες. Κυκλοφορεί σε 3 υπέροχα αρώματα και χρώματα.

Οδηγίες Χρήσης:

Για σφουγγάρισμα βάζουμε 2 – 3 πώματα της φιάλης σε 5 λίτρα νερό. Για επίμονους λεκέδες βάζουμε τη διπλάσια ποσότητα. Για μαρκαδόρους, στυλό, μολύβια κλπ βάζουμε το προϊόν αδιάλυτο σ’ ένα σφουγγάρι, καθαρίζουμε την επιφάνεια και μετά ξεβγάζουμε με νερό.

Τηρείτε πάντα τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα

Το FJ Chloro Gel Plus είναι ένα ισχυρό καθαριστικό με βάση το χλώριο σε 6,3 βαθμούς, κατάλληλο για κάθε χρήση επαγγελματική και οικιακή. Με τη σύνθεση του από σάπονες και τη μεγάλη περιεκτικότητα σε ενεργό χλώριο, καθαρίζει σε βάθος χωρίς να φθείρει τις επιφάνειες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις παρακάτω επιφάνειες: μπάνια, νιπτήρες, WC, πάγκους, πλακάκια, μπανιέρες, για υγιεινό καθάρισμα.

Οδηγίες Χρήσης:

Για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας το χρησιμοποιείτε αδιάλυτο κάτω από το χείλος της λεκάνης,  το αφήνετε για 10 λεπτά κι έπειτα τραβήξτε το καζανάκι. Για αποχετεύσεις, μπάνια και κουζίνες ρίξτε το αδιάλυτο στην αποχέτευση, αφήστε το για 10 λεπτά για να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές, για το νεροχύτη ρίξτε στα σιφόνια και την υπερχείλιση, αφήνετε για 10 λεπτά και ξεπλένετε. Για τον καθαρισμό δαπέδων – επιφανειών, διαλύετε 100 – 150 ml σε 5 λίτρα νερό και σφουγγαρίζετε το χώρο. Το προϊόν να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο σε επιφάνειες, δάπεδα, εμαγιέ, επιμεταλλωμένες και μεταλλικές επιφάνειες.

Να μην χρησιμοποιείται σε μάλλινα, δέρματα, μεταξωτά και υφάσματα με ασταθή χρώματα.

Σε περίπτωση που κάποια από τις χρήσεις δεν αναφέρεται, να δοκιμάσετε το προϊόν σε ένα μη ορατό σημείο με μεγάλη προσοχή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν να μην αναμειγνύεται με άλλα απορρυπαντικά καθώς και με οξέα που μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητες συνέπειες στην υγεία σας.

Πριν τη χρήση του να διαβάζετε και να τηρείται πάντα τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα της επισήμανσης.

To FJ  Chloro Gel Plus Laundry είναι ένα ισχυρό καθαριστικό με βάση το χλώριο, για επαγγελματική και οικιακή χρήση για το πλυντήριο ρούχων. Με τη σύνθεση του από σάπονες και μεγάλο ποσοστό ενεργού χλωρίου, καταφέρνει να καθαρίζει σε βάθος χωρίς να φθείρει τα ρούχα και τον ιματισμό. Με το FJ Chloro Gel Plus Laundry μπορούμε να έχουμε ολόλευκα και αστραφτερά ρούχα,  μια και αφαιρεί κιτρινίλες και γάριασμα από τα λευκά ρούχα.

Οδηγίες Χρήσης:

Για αφαίρεση λεκέδων σε λευκά ρούχα διαλύστε 100 – 150 ml του προϊόντος σε 5 λίτρα νερό και μουλιάστε τα για 10 λεπτά, αμέσως μετά ξεβγάζετε καλά. Για τη λεύκανση των ρούχων κάνετε την ίδια διαδικασία που προαναφέραμε. Για το πλυντήριο ρούχων ξεχωρίστε τα λευκά από τα χρωματιστά ρούχα, αν έχει ειδική θήκη για χλώριο το πλυντήριο τη γεμίζετε στο ανώτερο όριο, εάν δεν έχει το βάζετε με την πρόπλυση 100 – 150 ml  στη θήκη της πρόπλυσης για 5 kgr λευκά ρούχα. Μην το χρησιμοποιείτε σε μάλλινα, μεταξωτά, δέρματα και υφάσματα με ασταθή χρώματα.

Σε περίπτωση που κάποια από τις χρήσεις δεν αναφέρεται, να δοκιμάσετε το προϊόν σε ένα μη ορατό σημείο με μεγάλη προσοχή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αναμειγνύετε ποτέ το προϊόν με άλλα απορρυπαντικά καθώς και με όξινα, γιατί προκαλούνται δηλητηριώδη αέρια.

Τηρείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης  που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος.

Το FJ Water Steam Iron είναι ένα προϊόν κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Το προϊόν αυτό μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και με συνεχή έρευνα, κατορθώσαμε να απαλλάσσει το ατμοσίδερο και την πρέσα από άλατα, που συσσωρεύονται στο μπόιλερ και τις αντιστάσεις για πάντα.  Το FJ Water Steam Iron με τη μοναδική του σύνθεση καταφέρνει να μην κολλάνε οι πλάκες του ατμοσίδερου και της πρέσας στα ρούχα και κάνει τα ρούχα πιο λεία, χωρίς να προκαλεί γυάλισμα. Κάνει το σιδέρωμα πιο ευχάριστο καθώς ο ατμός που παράγεται δεν περιέχει άλατα.

Οδηγίες Χρήσης:

Γεμίζουμε το μπόιλερ με το FJ Water Steam Iron αδιάλυτο.

Το προϊόν FJ Washing Soda είναι ένα ενισχυτικό πλύσης ρούχων το οποίο χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό σε σκόνη, δίνοντας δύναμη στο απορρυπαντικό σας για καλύτερο και βαθύ καθάρισμα το οποίο αποδεδειγμένα απομακρύνει τους λιπαρούς λεκέδες από τα υφάσματα. Το ενισχυτικό πλύσης επίσης απομακρύνει τα ιόντα μαγνησίου και ασβεστίου στα σκληρά νερά και αποτρέπει την ένωση τους, βοηθώντας το απορρυπαντικό να αποδώσει σε βαθύτερο καθαρισμό. Το προϊόν αυτό προστατεύει το πλυντήριο από τη μεγάλη συσσώρευση αλάτων. Για τον επαγγελματία σε σάκο 25 κιλών.

Οδηγίες Χρήσης:

Για ελαφρώς λερωμένα ρούχα χρησιμοποιήστε 30 – 40 γραμ. μαζί με το απορρυπαντικό σας για μαλακά νερά. Χρησιμοποιήστε 40 – 50 γραμ. για μέτρια νερά και 60 – 70 γραμ. για σκληρά νερά. Για αρκετά λερωμένα ρούχα χρησιμοποιήστε 70 – 80 γραμ. μαζί με το απορρυπαντικό σας για μαλακά νερά, 80 – 100 γραμ. για μέτρια νερά και 100 – 120 γραμ. για πολύ σκληρά νερά.

Τηρείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα επισήμανσης.

Για χρήσεις που δεν αναγράφονται παρακαλούμε να δοκιμάζεται πρώτα σε μη εμφανή σημεία.

To  FJ Cleaner Salt and Odour είναι ένα προϊόν κατάλληλο για τον καθαρισμό των πλυντηρίων ρούχων και πιάτων, για το ατμοσίδερο, την πρέσα, τον ταχυβραστήρα, των επαγγελματικών μηχανών καφέ, τις χύτρες και όλα τα σκεύη που συσσωρεύονται ή επικάθονται άλατα του νερού.  To  FJ Cleaner Salt and Odour  αφαιρεί σε βάθος όλα τα άλατα και κάνει τα σκεύη και τις συσκευές σας σαν καινούργια. Απομακρύνει όλες τις οσμές από πλυντήρια ρούχων εφόσον καθαρίζει τέλεια μέχρι και το πιο κρυφό σημείο τους. Το προϊόν  FJ Cleaner Salt and Odour δεν φθείρει τις αντιστάσεις, το μπόιλερ, τα λάστιχα των συσκευών και των κάδων. Διατίθεται και σε σάκο 5 κιλών.

Οδηγίες Χρήσης:

Για το πλυντήριο ρούχων βάζουμε 3 – 4 μεζούρες στη θήκη του απορρυπαντικού και χωρίς ρούχα στο πλυντήριο, κάνουμε μια σύντομη πλύση στους 60 βαθμούς.  Για τους ταχυβραστήρες, γεμίζουμε το βραστήρα με νερό, βάζουμε 1 – 2 κουταλιές της σούπας σόδα μέσα και βάζουμε το βραστήρα σε λειτουργία. Κατόπιν αφού τελειώσει τη λειτουργία του, αδειάζουμε το νερό και ξεπλένουμε πολύ καλά με άφθονο νερό. Σε περίπτωση που δεν έχουν εξαφανιστεί επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά όλη τη διαδικασία.

Για ατμοσίδερα και πρέσες διαλύουμε σε ένα ποτήρι νερού μια κουταλιά του γλυκού υλικό και το βάζουμε στο μπόιλερ, πατάμε συνεχώς τον ατμό της συσκευής μέχρι να φύγει όλο το νερό χωρίς να σιδερώνουμε και έπειτα κάνουμε έναν καθαρισμό μόνο με νερό.

Για χύτρες, κατσαρόλες και όλα τα σκεύη, διαλύουμε 1 -2  κουταλιές της σούπας σε ζεστό νερό και με ένα σφουγγάρι τύπου scotch brite πλένουμε τα σκεύη μας, απλώνοντας το υλικό επάνω και τέλος ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

Τηρείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα επισήμανσης.

Το FJ White Extra είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα, κατάλληλο για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Με νέα βελτιωμένη σύνθεση κάνει τα λευκά ρούχα να αστράφτουν, στα χρωματιστά πιο ζωηρά τα χρώματα, χωρίς το γάριασμα που προκαλούν τα απορρυπαντικά των πλυντηρίων ρούχων. Το  προϊόν αυτό περιέχει τουλάχιστον 30% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο και έχει τέλεια αποτελέσματα ακόμη και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Διατίθεται και σε σάκους των 5, 10 και 20 κιλών.

Οδηγίες Χρήσης:

Βάζετε στη θήκη του πλυντηρίου ή στο δοσομετρικό δοχείο που μπαίνει στον κάδο του πλυντηρίου,  1 – 2 μεζούρες ή και περισσότερο υλικό μαζί με το απορρυπαντικό σας. Για πολύ δύσκολους λεκέδες μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα. Για πλύσιμο στο χέρι ρίξτε 2 – 3 μεζούρες από το προϊόν σε 10 λίτρα νερό μαζί με το απορρυπαντικό σας. Διαλύστε το προϊόν και το απορρυπαντικό σας πολύ καλά και στη συνέχεια βάλτε μέσα τα ρούχα και αφήστε να μουλιάσουν για περίπου 30 λεπτά. Κατόπιν κάνουμε τη διαδικασία πλυσίματος  και ξεπλένουμε τα ρούχα ως συνήθως.

Σημείωση: Λόγω του ότι μερικά χρώματα ξεθωριάζουν ακόμη και σε κρύο νερό, προτείνεται να δοκιμάσετε την αντοχή τους σε ένα εσωτερικό σημείο. Δεν συνιστάται για μάλλινα και μεταξωτά ρούχα.

Τηρείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα επισήμανσης του προϊόντος.

Επαγγελματική Σκόνη Πλυντηρίου Ρούχων για τον Καθαρισμό από Αντηλιακό, Μάσκαρα, Καλλυντικά, Λάδια, Σκουριές και Γανίλες – FJ Powder Cleaner Sunscreen

Το  FJ Powder Cleaner Sunscreen είναι η μοναδική σκόνη που καθαρίζει λεκέδες από αντηλιακά, make up, λάδια, μάσκαρα, καλλυντικά προσώπου και σώματος, σκουριές και κιτρινίλες και πολλούς άλλους λεκέδες. Μια μοναδική, ισχυρή πατέντα από τον εφευρέτη της κ. Ιωάννη Φωτακόπουλο. Αυτό το προϊόν καθαρίζει σε βάθος όλους τους λεκέδες ακόμη και τους πιο δύσκολους. Κάνει τα ρούχα αστραφτερά και ζωηρεύει τα χρώματα, μαλακώνει τα ρούχα χωρίς προσθήκη μαλακτικού, κάνει αστραφτερές τις συσκευές και δεν αφήνει τα άλατα να επικάθονται στη συσκευή. Έχει πλούσιο άρωμα φρεσκάδας. Το καλύτερο προϊόν της αγοράς με διαφορά, από ελληνική εφεύρεση. Ένα μοναδικό προϊόν για επαγγελματική και οικιακή χρήση! Δεν χρειάζεται προσθήκη λευκαντικού ή οποιοδήποτε άλλο ενισχυτικό. Προσοχή να μην αναμειγνύετε το προϊόν με άλλα απορρυπαντικά, μπορεί να αλλοιωθεί η χρήση του.  Απολαύστε τα τέλεια αποτελέσματα του προϊόντος.

Οδηγίες Χρήσης:

Για 5 κιλά ρούχα βάζετε 200 γραμ. σκόνη περίπου στη θήκη του απορρυπαντικού σε πλήρη πλύση στους 60 βαθμούς θερμοκρασία και ολοκληρώστε την πλύση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος.

Τηρείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα επισήμανσης του προϊόντος.

FJ Lavish Σκόνη Πλυντηρίου για όλα τα αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια.

Σκόνη Πλυντηρίου για όλα τα αυτόματα επαγγελματικά πλυντήρια για όλα τα λευκά και χρωματιστά.
Ένα προϊόν υπερδυνατό που καθαρίζει τέλεια όλους τους τύπους των υφασμάτων από διάφορους λεκέδες (λάδια, σάλτσα, καφέ κλπ.).

Επαγγελματικό Προϊόν για οικονομία

Δοσολογία:

Βάζετε 2 μεζούρες των 70gr. για 5 κιλά πολύ βρώμικων ρούχων.
Για περισσότερες πληροφορίες  συμβουλευτείτε την ετικέτα της συσκευασίας.

FJ Washtub Σκόνη για πλύσιμο στο χέρι

Σκόνη Πλύσης για πλύσιμο πολύ λερωμένων ρούχων στο χέρι για επαγγελματική και οικιακή χρήση

Δοσολογία: Βάζετε 100gr. σκόνη σε 5 L νερό
Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ετικέτα της συσκευασίας

Ενεργός Αφρός Γενικού Καθαρισμού – FJ Foam Cleaner

Το FJ Foam Cleaner είναι ένας ενεργός αφρός γενικού καθαρισμού που αφαιρεί όλους τους λεκέδες, ακόμα και τους καμένους λιπαρούς. Για επαγγελματική χρήση κατάλληλο για πλύση βαρέων οχημάτων καθώς και ΙΧ, πλύσιμο μηχανών αυτοκινήτων και μηχανημάτων γενικότερα.

Οδηγίες Χρήσης:

Διαλύετε 1 – 2 λίτρα ενεργού αφρού σε 100 λίτρα νερού, ψεκάστε το διάλυμα αυτό σε όλο το αυτοκίνητο ή το μηχάνημα που θέλετε να πλύνετε, κατόπιν πλένετε με το πιεστικό μηχάνημα σας το όχημα ή το μηχάνημα και απολαύστε ένα βαθύ, εξαιρετικό καθάρισμα.  Ένα από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, με μοναδικά, τέλεια αποτελέσματα. Το   FJ Foam Cleaner μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε επαγγελματικούς φούρνους, πλατώ και ψησταριές με τέλεια αποτελέσματα.

     Τηρείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα επισήμανσης του προϊόντος.

Υποχλωριώδες Νάτριο 12% (Χλώριο) Δοχείο 25Kg

Υδροχλωρικό Οξύ 32% Δοχείο 32Kg

Φωσφορικό Οξύ 85% Δοχείο 30Kg

Καυστική Σόδα ΛΕΠΙ Σάκος 25Kg/ Κουτί 800g

Κιτρικό Οξύ Σάκος 25Kg

Γλυκερίνη Φυτική Δοχείο 30Kg

                                  

Το υγρο καθαριστικο χεριων FJ CLEAN HANDS ειναι ενα νεο προιον για επαγγελματιες για βαθυ καθαρισμο και εξαιρετικη απαλοτητα με πλουσιο κι ευχαριστο αρωμα ροδακινου.

 

 

 

 

 

                                         

 

Ενα νεο προιον απο την FJ υγρο απορρυπαντικο πλυντηριου ρουχων για τον καθαρισμο απο αντηλιακα,μασκαρα,καλλυντικα,make up,λαδια,σκουριες,γανιλες κλπ. ενα δυνατο προιον που δινει λυση σε πολυ δυσκολους λεκεδες.