Για τον Κτηνοτρόφο

Το  FJ Chloro Extra Plus είναι ένα πανίσχυρο καθαριστικό με βάση το χλώριο για το βαθύ καθαρισμό των αλμεχτικών συστημάτων γάλακτος, για δοχεία μεταφοράς, σωλήνες, παγολεκάνες, βυτία κλπ. Το προϊόν περιέχει σταθεροποιητές χλωρίου και υλικά έξτρα για ΒΑΘΎ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ. Το προϊόν ενδείκνυται μόνο για επαγγελματική χρήση. Δεν αφήνει υπολείμματα που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα του γάλακτος. Το   FJ Chloro Extra Plus είναι ένα οικονομικό, άριστης ποιότητας προϊόν, με τέλεια, σούπερ αποτελέσματα.

Οδηγίες Χρήσης και Προφύλαξης αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος και πρέπει να τηρούνται σχολαστικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε καμία περίπτωση δεν αναμιγνύετε το προϊόν με όξινο καθαριστικό αλμεχτικών συστημάτων!!!

                                               


 Καθαριστικό Σταύλων Παχύρευστο για καταπολέμηση ψύλλων και διαφόρων άλλων παράσιτων      

                                                           

Ενα νεο προιον το FJ BIONIC SEPTIC ειναι μια σκονη για τον καθαρισμο αποσμησης του αποχετευτικου και των σηπτικων δεξαμενων,αφαιρει τις οσμες απο τους σταβλους και κανει το χωρο ευχαριστο,διαλυει τα λειμματα των ζωων και δεν επιτρεπει να μαζευουν μικροβιακα φορτια,δεν επηρεαζει τα ζωα,ειναι φιλικο με τους χρηστες,καταλληλο για βοθρους,αποχετευτικα συστηματα,λειμματοδεξαμενες,λιμναζοντα υδατα σε σταβλους,χοιροστασια κλπ.   

                                                                                                                                                                                      

 

Ενα νεο πανισχυρο προιον χωρις τοξικα FJ ACID EXTRA PLUS αοσμο που δεν αφηνει αλατα και υπολλειματα του γαλακτος στις μηχανες ενω δεν φθειρει θηλαστρα και σωληνωσεις, ειναι φιλικο με το χρηστη και κανει τελειο καθαρισμο.